Silence we keep - 2015 

Met deze catalogus wil ik inzicht geven in de ontwikkeling van mijn werk van de afgelopen tien jaar. Ik doe dat, omdat ik dankbaar ben voor en trots op, wat er de afgelopen 10 jaar is gebeurd met en rondom mijn werk. Het is ook een eerbetoon van mij aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze ontwikkeling. Ik bedank ook mijn dierbaren, de verzamelaars van mijn werk, een ieder die mijn werk in hun hart dragen en iedereen die iets heeft betekend voor de plek die mijn werk heeft gekregen. Ik heb ervoor gekozen in deze catalogus de werken te laten zien die mij de sleutel zijn geweest voor inzichten in de visuele en inhoudelijke ontwikkeling van mijn schilderijen. ‘Silence we keep’ is de titel die voor mij het wezen van mijn werken weergeeft. 
 

 
Annemiek_vera_publicatie_3.jpg
 

Deze publicatie is te bestellen via: mail@annemiekvera.com.

 
 

 
 

Overpijnzingen - 2007

Een publicatie gemaakt over mijn artist in residence in 2007 in Het Vijfde Seizoen op de Willem Artzhoeve in Den Dolder.  

 
annemiek_vera_overpijnzingen_3.jpg
 
 

 
 

Blad - Praktijk voor Muzische Professionalisering

Sinds april 2015 ben ik aangesloten bij het lectoraat aan de HKU Muzische Professionalisering. Ik heb hier onderzoek gedaan in hoeverre Systemische Werk
van betekenis kan zijn voor beeldend werk. Dit artikel gaat over mijn ervaringen
en werkvormen die hier uit voort gekomen zijn. 

 
Annemiek-Vera_5.jpg